Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Magyar tapasztalatokkal bíró vezető a Marie Brizard-nál

A Marie Brizard Wine & Spirits új vezérigazgatója Andrew Highcock, aki korábbi cégeinél már sok tapasztalatot szerzett hazánkban és a régióban is.

andrew_highcock.jpg

Andrew Highcock a Cambridge-i Egyetemen diplomázott, majd az Arthur Andersen tanácsadócég brit irodájánál kezdte karrierjét. A fogyasztási cikkekkel elsőként a Beecham-csoportnál találkozott, majd a Diageo közép-európai marketingigazgatója, a magyar vállalat ügyvezetője, majd a francia leány pénzügyi igazgatója lett. Ezt követően a Maxxium dél-európai régióját, később kanadai kirendeltségét vezette, majd a söriparra váltott. A SABMiller-csoport (a Dreher korábbi tulajdonosa) szlovák leányvállalatának volt az ügyvezetője, majd elnöki pozícióba került Romániában, később Lengyelországban. Innen csábította el a Marie Brizard Wine & Spirits, ahol előreláthatólag október 29-én kezdi meg a munkát. A feladata nem egyszerű: vissza kell állítania a vállalatot a nyereséges növekedési pályára. Bíznak a tapasztalatában, amivel a lengyel sörgyártó üzletét korábban már pozitívba tudta fordítani. Maga Highcock is úgy véli, hogy a Marie Brizard-ban jelentős, egyelőre kihasználatlan potenciál és értékes eszközök rejlenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7314147601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása