Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

A Baltikum íze egy új ginben

Az Amber Beverage Group új alkotása, a Cross Keys Gin a balti régió nyári virágainak és friss borókájának esszenciáját tartalmazza.

cross_keys_gin_1-425x240.jpg

A lettek már a XVIII. század közepe – a Riga Black Balsam megalkotása - óta tökéletesítik a szeszes italok lepárlását, most pedig az Amber Beverage Group 43 éves tapasztalattal rendelkező lepárlómestere arra vállalkozott, hogy egy ginben ragadja meg a balti államok valódi természetét.

A kis tételekben, kézműves módszerekkel készülő Cross Keys Gin alapját a kamilla, a hársfavirág, a rozmaring és természetesen a boróka adja. Az aromája egyedi a ginek között, de ugyanúgy jól fogyasztható jéggel, tonikkal vagy a hagyományos koktélok alapanyagaként, mint ismertebb társai.

Az italt természetes fekete agyag palackba töltik, ami elősegíti az érési folyamatot. A designt 3D vésetek és kéttónusú, bronzfóliás címke egészíti ki.

Az újdonságot egyelőre - a Baltikumon kívül - Oroszországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Ausztráliában forgalmazzák.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3714106995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása