Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Passiógyümölccsel csábítják a whiskyt nem fogyasztókat

A Ballantine's nemrég piacra dobta a Ballantine’s Passion változatot, amelyet nekünk is alkalmunk nyílt megkóstolni az influencerekkel szervezett bemutató rendezvényen. Az újdonságról Pesti Gergelyt, a Pernod Ricard márkamenedzserét is megkérdeztük.

 20190609_131524.jpg

„A whiskypiacon egyre népszerűbbek az ízesített whiskyk. Ezáltal azok is megtalálják az ízlésüknek megfelő italt, akik nem szeretik a klasszikus whisky ízt, azonban szeretnének minőségi, nem mesterségesen ízesített, érlelt italt fogyasztani. 2014-ben vezettük be a Ballantine’s Brasil-t, ami egy szárított lime héjon érlelt whisky. Szerettünk volna egy hasonlóan trópusi ízvilágot megalkotni, valami olyat, ami még nincs a piacon” – mondja az új íz hátteréről a márkamenedzser.

A Passion azokat a nem whiskyfogyasztókat célozza, akik a gyümölcsös, édes long drinkeket szeretik. Az újdonság fogyasztását is long drink formájában javasolják. Ezt magunk is megerősíthetjük: ha valaki whiskykedvelő, akkor az édes, gyümölcsös íz alatt hosszasan keresheti az eredeti ital aromáját. Viszont – annak ellenére, hogy nem vagyunk nagy longdrink- vagy koktélrajongók – a partin különféle citruslevekkel és csilipaprikával szervírozott változat határozottan izgalmas és frissítő volt.

20190609_131520.jpg

A Ballantine’s Passion bevezetését másfél hónapos online kampány támogatja, amelynek középpontjában egy nyereményjáték áll. Emellett – a Post For Rent ügynökség közreműködésével - influencerek segítségével szeretnék megismertetni a márkát a fogyasztókkal. Rájuk nem csak az elérésben számítanak, hanem azt is szeretnék, hogy a célközönség hiteles forrásból kapná az első impulzust az új termékről – mondja Pesti Gergely.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9614923812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása