Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Az Edrington eladta a Cutty Sarkot
Az Edrington eladta a Cutty Sarkot

Az 1923-ban alapított skót whiskymárka új tulajdonosa a La Martiniquaise-Bardinet.

cutty_sark_bottles.jpg

A Cutty Sark több mint 90 éve erős whiskymárka, és most olyan italok mellett erősíti a La Martiniquaise-Bardinet portfólióját, mint a Label 5 , a Sir Edward’s és a Glen Moray Scotch, a Poliakov Vodka , valamint a Porto Cruz portói, a Negrita és a Saint James rum. Az akvizícióval a cég tovább erősítené az európai, Egyesült Államok-beli és japán piaci pozícióját, és a ...

Az ír szabadság jelképe
Az ír szabadság jelképe

Bár sokan a whiskey-t tekintik a hagyományos ír italnak, van egy főzet, a poitín, amelyet az írek évszázadokon át illegalitásban főztek, és ma már újra szabadon hozzáférhető.

ireland-2406905_1280.jpg

Elérkeztünk az Iszunk blog századik bejegyzéséhez, és a jubileumi alkalomra végre megírtam egy olyan témát, amit a blog indulása óta terveztem.

A poitín (ejtsd kb.: pocsín) az írek történelmi itala. A neve a kis üstre használt gael szóból ered, és az ír szerzetesek már ...

A Kalinka kommunikációját a Doupla koordinálja
A Kalinka kommunikációját a Doupla koordinálja

A Doupla kreatív ügynökség valósítja meg a Kalinka vodka jövő évi kommunikációs kampányát, amelyben a központi márkaüzenet frissítése volt a cél – közölte az ügynökség.

 

A kreativ.hu cikke szerint a Douplával több más márkán is dolgozik a Zwack , futnak közös projektjeik az Unicumhoz kapcsolódóan is, illetve ők vezették be a Kalumba gint is a hazai piacra.

A feladat egy új szlogen, egy ehhez kötődő reklámfilm és a hozzá kapcsolódó key ...

Megújul a Bayou Rum
Megújul a Bayou Rum

Az új márkaidentitás jobban tükrözi majd az innovációt és a louisianai gyökereket, egyúttal két új termékváltozatot is piacra dobnak.

bayou-portfolio.jpg

A Bayou Rum a prémium, kézműves szeszesitalok kategóriájában versenyez, és a tulajdonos Stoli -csoport vezetője, Hugues Petrini elmondása szerint a cél, hogy az iparág leggyorsabban növekvő szegmense, a luxuskategóriás, „kortyolgatós” rumok piacvezetője és mércéje legyen. Ezt szolgálja a két újdonság, a Bayou ...

Izgalmak Japánból
Izgalmak Japánból

A Fukano lepárlót 1823-ban alapították Hitoyoshi városában, Kumamoto prefektúrában. Jelenleg az ötödik generációhoz tartozó Fukano Sigeruriku irányításával késztik limitált kiadású italaikat malátázott és nem malátázott rizsből, részben új tölgy-, illetve sherrys hordókban érlelve.

fukano_all.jpg

Ezúttal négy különböző blendet dobtak piacra, amelyek az 1990-es évek végétől 2013-ig készült, részben hordós érlelésű, majd tartályokban tárolt whiskykből ...

Whiskyszéf közösségi finanszírozással
Whiskyszéf közösségi finanszírozással

Ha valaki nagy értékű whiskyket gyűjt, annak jó beruházás lehet a whiskyszéf. Az első 50 darabot féláron lehet megszerezni.

whisky_vault_teak_open.jpeg

A kézimunkával készült Whisky Vault stílusos teakfa burkolattal, golyóálló üveg mögött prezentálja gyűjteményünk legértékesebb darabjait, összesen akár 42 palackot. Így nem kell attól tartanunk, hogy a betörők ellopják, vagy kapatos barátaink megdézsmálják őket, amíg elmegyünk jégért.

Az Indiegogo n december elsején ...

124 millió forint egy hordó whiskyért
124 millió forint egy hordó whiskyért

A Bonhams aukciós rekordot döntött: egy 1996-os Macallan American Hogshead Cask-ért 3.430.000 hong-kongi dollárt (437.861 USD-t) fizettek.

macallan_bonhams.jpg

A november 16-án Hong-Kongban rendezett Ritka és Kiemelkedő Borok és Whiskyk árverésen egy távol levő licitáló ígérte az eredeti 2,2-2,8 millió hong-kongi dolláros becsértéket meghaladó árat, és ezzel a múltnak adta át a 2017 októberében egy 1987-es Macallan Sherry Hogshead Cask hordóval beállított 2.928.000 hong-kongi ...

Tequilát kap az AC/DC
Tequilát kap az AC/DC

Az ausztrál rockzenekarral közösen piacra dobott Thunderstruck Tequila már az Amber Beverage Group harmadik prémium újdonsága a kategóriában.

acdc_thunderstruck.jpg

Mantas Zlatkus nemzetközi márkaigazgató szerint ez az első tequila a világon, amit ismert rocksztárok ajánlanak.

A selymes Blanco változat a főtt agave intenzív, édes ízjegyeit mutatja, amit fehérborsos jegyek követnek. A legalább két hónapon át tölgyhordókban érlelt Reposado pedig testes és intenzív agave ízű.

...
Hurrikánálló rum
Hurrikánálló rum

A Cruzan Hurricane Proof rum eladásából az Amerikai Virgin-szigetek és az Egyesült Államok hurrikánkárosultjait támogatják.

cruzan_hurricane_proof_header.jpg

Az érlelt rumokat készítő Cruzan Rum a 2017-es Maria és Irma hurrikánok pusztítása után – mely érintette a vállalatnak otthont adó St. Croix szigetét is - hozta létre az Island Spirit Fund nevű alapítványt, melybe eddig egymillió dollárnyi adományt sikerült összegyűjteni a hurrikánok károsultjainak megsegítésére.

Az eladott ...

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz