Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Piacon az első 50 éves Johnnie Walker
Piacon az első 50 éves Johnnie Walker

A ma piacra dobott John Walker Masters’ Edition olyan lepárlók whiskyjeiből készült, amelyek még az alapító, John Walker idejében működtek.

john-walker-master-s-edition-bottle-and-box-min.jpg

A The John Walker Masters’ Edition a márka első 50 éves whiskyje, háromszorosan érlelt Scotch, amelyben minden különlegesen ritka összetevő legalább 50 évig érlelt tétel. Az italból összesen 100 palacknyi készült.

A Johnnie Walker globális márkaigazgatója, John Williams elmondta: „Az ilyen korú whiskyk ...

Mi teszi az Islay whiskyt?
Mi teszi az Islay whiskyt?

A 2009-ben hozott skót törvények értelmében elegendő, ha a lepárlás Islay szigetén történik. A Bruichladdich most kampányt indított, mert szerintük ez önmagában kevés.

pc-weareislay-1.jpg

A Bruichladdich nál a származásban hisznek: az Islay-n cefrézett, lepárolt, érlelt és palackozott whiskyt tekintik csak hitelesnek, és ezt tükrözi nemrég indított #WeAreIslay kampányuk is.

Douglas Taylor vezérigazgató szerint próbálnak Islay-központúak lenni, hogy a gyártás ...

A 35. Midleton Very Rare
A 35. Midleton Very Rare

A corki Midleton Distillery 1984 óta készíti a Very Rare sorozatot. Az idei már a 35. kiadás a gyűjtők kedvencéből.

midleton-bottle-outside-box-on-white-1080x675.jpg

A Midleton Very Rare 2018 Brian Nation blendingmester munkája. Kivételes, ritka és egyesével válogatott ír single pot still és gabonawhiskey-k keveréke, amelyeket az elmúlt 40 év során a legjobban sikerült tételekből raktak félre. Minden párlat 12 és 28 év közötti időtartamban érlelődött gyengén pörkölt, amerikai bourbonös hordókban, ...

A Hennessy V.S idei limitált üvegét Vhils tervezte
A Hennessy V.S idei limitált üvegét Vhils tervezte

A portugál street art művész és a francia márka kollaborációjának eredményét az Art Basel 2018 kiállításon mutatták be.

hennessyxvhils-01-sm.jpg

A Hennessy V.S a márka legfiatalabb, 3 csillagos konyakja, de így is magába foglalja, amit a cégnél erről az italról tudnak. A palackot pedig időről időre kortárs művészek kezébe adják, hogy korlátozott példányszámú termékek szülessenek. Eddig már olyan alkotókkal dolgoztak együtt, mint Banksy , JR , Shepard Fairey vagy JonOne . A ...

308 millió forint egy üveg whiskyért?
308 millió forint egy üveg whiskyért?

Rekordáron, 848 750 fontért, azaz 308 millió forintért kelt el a világ legdrágább skót whiskyje, egy üveg The Macallan Valerio Adami 1926. Az árverést a Bonhams rendezte Edinburgh-ben, október 3-án.

43007618_10156110870253920_245039180000788480_n.jpg

Martin Green , a Bonhams whiskyszakértője szerint "a Macallan 1926 a whiskyk szent grálja". Green szerint az ital túl ritka ahhoz, hogy megigyák, valószínűleg egy gyűjtemény része lesz.

Az italt 1926-ban főzték, majd 1986-ig, tehát 60 éven át hordóban ...

A Szesztilalom feloldásának íze
A Szesztilalom feloldásának íze

A Jim Beam Repeal Batch a Szesztilalom feloldásának 85. évfordulóját ünnepli, és a korabeli főzési eljárások inspirálták.

jim_beam_repeal_batch_header.jpg

A limitált kiadású, 43 alkoholfokos Kentucky Straight Bourbonnek nem csak a címkéje idézi az 1930-as éveket – amikor James B. Beam a tilalom feloldását követően mindössze 120 nap alatt újra tudta indítani szeszfőzdéjét. A Repeal Batch -et a Jim Beam Bourbon -höz hasonlóan négy évig érlelték, viszont a hidegen szűrés elhagyása ...

Gin és vodka Japánból
Gin és vodka Japánból

A Suntory két újdonsága, a Roku Gin és a Haku Vodka is japán alapanyagokból készül, az alapító Sincsiró Torii filozófiája, a monozukuri szellemében.

haku_roku_launch_header.jpg

A monozukuri a tökéletességre való folyamatos törekvést, a részletekre való gondos odafigyelést és a minőség iránti elkötelezettséget jelenti. Az amerikai piacra most bevezetett két prémium ital is ennek megfelelően készül. Elsősorban a kisüzemi szeszesitalok rajongóinak szánják őket, akik szeretnek ...

Amerikai whiskey-vel bővült az Edrington portfóliója
Amerikai whiskey-vel bővült az Edrington portfóliója

Az Edrington a családi tulajdonban álló Wyoming Whiskey-vel kötött stratégiai szövetséget, hogy a gyorsan növekvő prémium kategóriában erősítse kínálatát.

wyoming_cocktail.jpg

Az Edrington America portfóliója olyan márkákat tartalmaz, mint a The Macallan , Highland Park , The Glenrothes , Brugal , The Famous Grouse , Cutty Sark , a Snow Leopard vodka és a Tequila Partida . Mostantól pedig ők felelnek majd a Wyoming Whiskey értékesítéséért, marketingjéért és ...

Whiskyt az élőholtaknak!
Whiskyt az élőholtaknak!

A Johnnie Walker és az HBO közreműködésének eredménye a White Walker by Johnnie Walker limitált kiadás és a Trónok harca Single Malt Scotch gyűjtemény.

johnnie-walker-white-walker-2.jpg

A Trónok harca befejező évadának felvezetéséül szolgáló whiskyt a sorozat legtitokzatotsabb és legrettegettebb karaktereiről, a White Walkerekről nevezték el. George Harper whiskyspecialista olyan italt alkotott, amit közvetlenül a fagyasztóból a legjobb felszolgálni. A palack jeges fehér és kék designja ...

Rumpartnert választott a UFC
Rumpartnert választott a UFC

A világ első számú vegyes harcművészeti szervezetének új szponzora a Heaven Hill Brands prémium rummárkája, a Blackheart Premium Spiced Rum.

blackheart.jpg

Nemrég arról számoltunk be , hogy a UFC egyik legismertebb sztárja, Conor McGregor saját whiskey-t dobott a piacra, most pedig hírt kaptunk arról is, hogy maga a liga is italos szponzorral gazdagodott az Egyesült Államokban. A Blackheart Premium Spiced Rum a UFC történetének első „hivatalos rumja”. A Blackheart ...

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz