Nem olyan régen számoltunk be az Operáról, most pedig megérkezett a Terminus No.1 Dry Gin is.
A Terminus Gózon Péter, a High Note Skybar bartendere, valamint két törzsvendége közös ötleteléséből született. Közel egyéves kísérletezés után készült el a mediterrán és magyaros ízeket kombináló ital,…
Július végétől új, prémium külsővel jelennek meg a boltok polcain a Cinzano vermutok. Míg alkoholtartalmuk enyhén nő, ízük és karakterük nem változik, csomagolásuk alapján viszont – a kupakoknak és a színkódoknak köszönhetően – könnyebben felismerhetők lesznek.
A Cinzano Vermouth…
A hamisított whiskyt felismerő „mesterséges nyelvet" fejlesztettek ki skót kutatók. Az eszköz nagy pontossággal észleli a whiskyk közötti apró eltéréseket, ami segíthet az alkoholhamisítási piac felszámolásában.
Az apró érzékelő az arany és az alumínium optikai tulajdonságait kihasználva ismeri…
Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!