Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Megújul a Cinzano Vermouth

Július végétől új, prémium külsővel jelennek meg a boltok polcain a Cinzano vermutok. Míg alkoholtartalmuk enyhén nő, ízük és karakterük nem változik, csomagolásuk alapján viszont – a kupakoknak és a színkódoknak köszönhetően – könnyebben felismerhetők lesznek.

 

 

A Cinzano Vermouth megújulásával a tradíció és a márkában rejlő megbízható minőség előtt tiszteleg: a több mint 260 éves múltra az új üvegek alján büszkén domborodó, 3D hatású alapítási évszám – 1757 – hívja fel a figyelmet. A világhírű torinói vermut receptúrája és karaktere alapvetően megmarad, csupán az ízélmény lesz még erőteljesebb. Az italok alkoholtartalma ugyanis a korábbi 14,4 százalékról a Cinzano Vermouth Bianco és Rosso esetében 15 százalékra, az Extra Dry esetében pedig 18 százalékra emelkedik.

Ahogy a recept, úgy az üveg is hű marad a történelmi designhoz, ám a kupakok és a kartondobozok a színükkel is jelezni fogják, melyik Cinzano ízváltozatot rejtik: a Bianco a kék, a Rosso a vörös, az Extra Dry pedig a zöld színéről lesz felismerhető. Az üvegeken elhelyezett nagyobb logó segít az otthoni fogyasztási alkalmakra is kiváló italok gyors felismerhetőségében, míg a hátoldalán található címke a korábbiaknál bővebb tájékoztatást nyújt a történeti háttérről, az egyes termékekről és fogyasztásuk módjáról.

A vermutok napjainkban – növekvő tendenciájuknak megfelelően – világszerte megújulnak és reneszánszukat élik, amit jól mutat, hogy az elmúlt négy évben 26 százalékkal emelkedtek az eladásaik (az IWSR adatai szerint). A Cinzano Vermouth most az értékteremtés, a minőség és a siker eddigi receptjét megtartva, a fiatal felnőttek fogyasztási szokásaira tekintettel frissíti fel kínálatát.

A megújult, prémium kategóriás vermutok várhatóan július végétől lesznek elérhetők a boltokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7014987080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása