Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Francia rumokat vásárolna a Campari

A Campari-csoport kizárólagos tárgyalásokat kezdett és opciós szerződést kötött a Groupe Chevrillon-nal a Trois Rivières és a La Mauny rummárkák megszerzése érdekében.

trois_rivieres.jpg

A Chevrillon pénzügyi befektetői csoport a többségi tulajdonosa a Rhumantilles SAS cégnek, amely viszont a Martinique szigetén működő Bellonnie & Bourdillon Successeurs anyavállalata. Utóbbi a francia karibi térség hagyományai alapján a cukornád kipréselt levéből lepárolt úgynevezett rhum agricole-ok termelője. A Trois Rivières és a La Mauny stratégiai prémiummárkák, amelyek nagyon erősek a francia piacon, és komoly nemzetközi terjeszkedési potenciált is látnak bennük, míg a Duquesne márkát a helyi piacra készítik. Mindhárom termék Appellation d’Origine Controlée ‘Rhum Agricole de la Martinique’ eredetvédelmi tanúsítással rendelkezik, ami komoly versenyelőnyt jelenthet, mivel távol tartja az esetleges versenytársakat.

A három márka együttes értékesítése 2018-ban 24,1 millió euró volt. A felvásárlási ajánlat érinti a márkaneveket, a földterületeket, lepárlókat, látogatóközpontokat, valamint az érleltrum-készleteket is. A Campari azt reméli, hogy a portfólióbővítéssel egyrészt megerősödhet az egyre inkább prémiumjegyeket öltő, a mixerkultúra középpontjába kerülő rumok piacán, másrészt csoportként is nagyobb szeletet hasíthat ki a francia italpiacból.

(Fotó: Trois Rivieres)

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7714974046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása