Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

A Jägermeister is gyömbérrel hódít

Itt a Jägermeister SCHARF: alapját az eredeti receptúra adja, de nagyobb szerepet kapott benne a gyömbér, így jött létre a márka eddigi legtüzesebb változata.

A világon elsőként Magyarországon mutatkozott be az új, gyömbéres Jägermeister SCHARF. Az ital 2019 áprilisában került először a boltokba, azóta zajlik a termék világszintű bevezetése.

Megalkotása során a 80 éve kidolgozott receptúrát használták fel, amiben 56 növényi összetevő található meg, annyi különbséggel, hogy most a gyömbér és a galanga gyökér kapta főszerepet, melyek meghatározzák az ital tüzes karakterét.

A csípős fűszeresség annyira felerősödött az új változatban, hogy ezt már a névben is szerették volna kiemelni. A scharf német szó, jelentése: csípős, erős. Ahogyan Nils Böse, a Jägermeister globális márkanagykövete elmondta: "Valóban csípős, amellett, hogy sokkal citrusosabb is, ezért a nagybetűs SCHARF név egyértelműen indokolt."

Sebastian Koenen, a globális innovációs és design csapat vezetője szerint: "Hűek maradtunk a gyökereinkhez, de a világ legsikeresebb gyógynövénylikőrének gyártójaként szeretnénk a vásárlóknak új impulzusokat is adni mind ízben, mind dizájnban, mind kommunikációban."

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8214863158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása