Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Megújul hazánk legszélesebb körben ismert pálinka márkája

Változik a tizenkét éves Rézangyal külseje és a jelenlegi termékportfólió is frissül.

A Rézangyal több mint tizenöt ízzel van jelen a piacon, amelyek mindegyike állandó minőséget képvisel, függetlenül az adott évjárattól. A gyümölcstermés minőségi ingadozásait a cég a házasítás technológiájával küszöböli ki, ami egyedülállóvá teszi a márkát a piacon.

A minőségben és a házasítási eljárásban az idei év sem hoz változást, annál inkább az arculatban és a kínálatban. „Idén egy alapos tervezési folyamat gyümölcse érik be. Egy olyan előkészített átalakulásnak vágunk neki, amelynek első lépése a közismert üvegek új köntösbe bújtatása” – fogalmazott Haász Dömötör, a Rézangyal brand menedzsere, aki szerint a fogyasztói és a piaci adatok egyértelműen elmozdulást mutatnak a prémium irányba. Hozzátette: „miközben a jelenlegi termékportfóliót frissítjük, a második negyedévben még izgalmasabb változásoknak nézünk elébe, hiszen belépünk a prémium kategóriába, amelyben eddig még nem szerepelt a Rézangyal márka.”

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6214787364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása