A kentuckyi gyár bővítése 2015-ben kezdődött, és 55 millió dollárba került.
A növekvő kereslet minőségi kielégítése érdekében 34 millió dollárból két új épülettel és azok berendezéseivel, köztük egy tornyos lepárlóval és egy duplázó lepárlóval bővült a lawrenceburgi főzde, 21 millió dollárból pedig két új palackozósor, kiszolgáló létesítmények és irodatér épült Cox’s Creek-ben, így az üzem kapacitása megduplázódott, és elérte a 8 millió proof gallont (kb. 30 millió liter 50 alkoholfokos ital). Az új épületeket a Louiseville-i Joseph & Joseph építésziroda tervezte, és azok stílusukban is illeszkednek az 1910-es eredeti épületekhez.
A bővítés megünneplésére a Four Roses 12 év után új itallal bővítette a portfólióját. A nem hidegszűrt, 52 alkoholfokos Small Batch Select a cég 10 bourbon-receptje közül hatot - OBSV, OBSK, OBSF, OESV, OESK és OESF – tartalmaz. Kandírozott gyümölcsös, fűszeres íze az alkalmi fogyasztók és a hozzáértők között is népszerűvé teheti. Az újdonság először a főzde területén kapható, később Kentucky, New York, Kalifornia, Texas és Georgia kiválasztott kereskedőihez is eljut majd.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.