Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Kibővítették a Four Roses üzemét

A kentuckyi gyár bővítése 2015-ben kezdődött, és 55 millió dollárba került.

four_roses.jpg

A növekvő kereslet minőségi kielégítése érdekében 34 millió dollárból két új épülettel és azok berendezéseivel, köztük egy tornyos lepárlóval és egy duplázó lepárlóval bővült a lawrenceburgi főzde, 21 millió dollárból pedig két új palackozósor, kiszolgáló létesítmények és irodatér épült Cox’s Creek-ben, így az üzem kapacitása megduplázódott, és elérte a 8 millió proof gallont (kb. 30 millió liter 50 alkoholfokos ital). Az új épületeket a Louiseville-i Joseph & Joseph építésziroda tervezte, és azok stílusukban is illeszkednek az 1910-es eredeti épületekhez.

four_roses-small-batch-select-3082.jpg

A bővítés megünneplésére a Four Roses 12 év után új itallal bővítette a portfólióját. A nem hidegszűrt, 52 alkoholfokos Small Batch Select a cég 10 bourbon-receptje közül hatot - OBSV, OBSK, OBSF, OESV, OESK és OESF – tartalmaz. Kandírozott gyümölcsös, fűszeres íze az alkalmi fogyasztók és a hozzáértők között is népszerűvé teheti. Az újdonság először a főzde területén kapható, később Kentucky, New York, Kalifornia, Texas és Georgia kiválasztott kereskedőihez is eljut majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4314783170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása