Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Brugal 1888 - egy kortyolni való rum

Hamarosan Magyarországon is kapható lesz a Brugal 1888.

 

„A Brugal 1888 egy kortyolni való rum” - állítja Pavol Kazimir bartender, a Brugal 1888 nemzetközi márkanagykövete. Megérdemli, hogy tisztán, inkább jég nélkül kortyolgassuk - állítja.

 

Az 1888 a dominikai Brugal manufaktúra alapítási évére utal. A rumokat a mai napig a Spanyolországból származó és a Dominikai Köztársaságban letelepedett alapító, Don Andres Brugal Montaner leszármazottai, a "Maestro Ronerok" immár ötödik generációja készíti.

A Brugal 1888 kettős érleléssel készül: előbb a mesterek által gondosan kiválasztott, amerikai tölgyből készült ex-bourbon hordókban tárolják, majd európai tölgyből készült Pedro Ximenez ex-sherry hordókban érlelik tovább. Az eredmény egy felülmúlhatatlan, összetett ízvilágú rum. Minden egyes korty után hosszú ideig érezhetjük még a szájpadlásunkon a karamell, a kakaó, a vörös húsú gyümölcsök, a vanília, az őszibarack és a mazsola utóízeit.

A Brugal 1888 merészségéhez és kimagasló minőségéhez méltó 0,7 literes, autentikus üvegpalackot kapott, amelyre jellegzetes arany betűkkel írták fel a márkanevet. Az üveg tradicionális – a Brugal hagyományaihoz hű – díszhálóba került, amely a bárok szuperprémium márkáinak védjegye.

A Brugal 1888 a Coca-Cola HBC Magyarország portfóliójának részeként kerül a hazai piacra, a termékcsalád egyetlen Magyarországon elérhető tagjaként.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2514771256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása