Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Legendák találkozása egy whiskey-ben

A Legent „rendes” Kentucky Straight Bourbon-nek indul, majd boros és sherrys hordókba kerül, végül kap még egy kis bourbont… ráadásul két legendás whiskey-mester keze nyomán.

legent_header_2.jpg

A prémiumkategóriás ital alapját Fred Noe, a Jim Beam hetedik generációs lepárlómestere készíti, a blendelést pedig a japán whiskygyártás megalapítója, a Suntory mindössze ötödik vezető blendere, Shinji Fukuyo végzi.

„A Legent tökéletesen kifejezi, milyen lenyűgöző dolgok születhetnek, ha két nagyszerű kultúra egymásra talál, és osztozik abban a szenvedélyben, hogy valódi innovációt és kiemelkedő italokat teremtsen. Ez a bourbon Fred és a Beam család büszke örökségét élteti, miközben bemutatja Shinji díjnyertes blendelői képességeit is. Röviden: ez egy olyan bourbon, amelyet senki más nem lenne képes megalkotni” – mondta az italról Takeshi Niinami, a Suntory Holdings vezérigazgatója.

A Legent magas minőségű gabonából és kalciumban gazdag karsztvízből készül. Hosszú ideig frissen pörkölt fehér tölgy hordókban érlelődik, majd gondosan válogatott boros és sherrys hordókba kerül, hogy a forró Kentucky nyáron magába szívja a fűszeres és gyümölcsös jegyeket, és ezt követi a mesteri keverés.

Az ital 47 százalékos alkoholtartalommal, 750 ml-es palackokban, 35 dollár körüli áron kerül a kiválasztott amerikai üzletek polcaira.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5614687350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chr(27) 2019.03.18. 10:20:29

Csak az arcedula nem illik vhogy a kepbe. Beleposzintu whiskyk kerulnek ennyibe.

iszunkblog 2019.03.18. 13:09:51

@chr(27): Az alap Jim Beam kb. ennek a felébe kerül. Ez így egy közepes-prémium termék, de semmiképpen sem szuperprémium, mint ahogy az eredeti közleményben szerepelt. Az valóban egy másik nagyságrend lenne.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása