Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Sherry-hordós Courvoisier

A különleges konyak korlátozott ideig lesz kapható, és csak az Egyesült Államok piacán, mert az amerikai ízlésre fejlesztették.

courvoisier_sherry_cask_header.jpg

Stephanie Kang, a Beam Suntory marketingigazgatója szerint ez az első alkalom, hogy egy nagy Cognac-ház sherrys hordóban érlelt italt dobjon piacra. A Courvoisier Sherry Cask Finish 2-8 évig francia limousin tölgyfahordókban érlelt alapitalok keverékéből áll, amelyet utána legalább négy hónapra sherrys hordókba kerül. Utóbbiakat Dél-Spanyolországból hozzák, és a színük, intenzitásuk és gazdag sherrys jegyeik alapján válogatták ki őket. A végeredmény: pirított mandulás és mézes fejjegyek, gazdag szárított gyümölcsös és diós ízek, valamint hosszú lecsengés.

A 40 százalékos alkoholtartalmú italt 40 dollár körüli ajánlott fogyasztói áron forgalmazzák. Az európai (és ázsiai) fogyasztóknak pedig megmarad a gazdag ízvilágú Master’s Cask Collection változat, amelyet 2017-ben kezdtek el a duty free-üzletekben forgalmazni, az amerikai változatnál valamivel borsosabb áron.

courvoisier_master_cask_collection_header.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9814687340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása