Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

A látnokokat ünnepli a The Macallan

A márka nem csupán ritka, évjáratos whiskykben utazik, de időnként a friss italok piacát is felforgatja. Ezúttal a The Macallan Concpet No.1-nal.

the_macallan_concept_no_1_bottle_pack_shot_artwork.jpg

Az új, korlátozott mennyiségben piacra dobott ital kizárólag az utazási szegmensben – a Dubai Duty Free-ben és a nemzetközi repülőtereken - kapható idén januártól. A koncepció innovatív gyártási módszerekkel játszik: a single malt whiskyt először sherrys tölgyhordókban, majd azonos ideig korábban Bourbonhöz használt hordókban érlelik, így a sherry aszaltgyümölcsös ízjegyeihez különleges édesség és karamellaroma is társul. Nem dolgoztak megszabott időkorlátokkal sem az érlelésnél: a cél az íz és a szín maximalizálása volt. A csomagoláshoz ezúttal a szürreális művészet világa adta az ihletet, a grafikákat a francia Albane Simon készítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3614567212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása