Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Újabb ritka tétel a The Macallantől

Az 1824-ben alapított Speyside-i márka az egyik legfontosabbá nőtte ki magát a ritka, évjáratos whiskyk piacán. Most egy 1978-as hordóból palackoztak.

macallan-1978.jpg

Nemrég mi is megírtuk, hogy a ritka skót whiskyk piacának erősödése következtében egyre több hamisítvány bukkan fel. A most bejelentett tétel viszont eredeti: csupán 243 palack készül belőle, amelyek közül idén mindössze öt palackot szánnak az Egyesült Államok piacára, egyenként 11.700 dolláros áron.

A The Macallan 2002-ben indította el Fine & Rare Collection névre keresztelt sorozatát, amelyben eddig több mint 50 tételt adtak ki, erősen hozzájárulva a ritka single malt Scotch-ok piacának izmosodásához. A mostani ital 1978-ban került hordóba, mégpedig egy másodtöltésű, amerikai tölgyből készült Hogshead hordóba, amely korábbi hordók dongáiból lett újraépítve. Az ital a márkától viszonylag szokatlan módon egyszerre hozza a tőzegfüstös, valamint az amerikai tölgyből származó vaníliás, sárgabarackos és karamelles jegyeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3614524320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása