Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

3D nyomtatott bár a Bulleittől

Az 1987-ben alapított whiskey egyike a leggyorsabban növekvő márkáknak Amerikában, és ehhez a kulturális együttműködések is hozzájárulnak.

bulleit-3dbar.jpg

A Bulleit Frontier Whiskey a Frontier Works platform keretében olyan kulturális és technikai együttműködéseket valósított meg, mint a 24 tetoválóművésszel készített TATTOO óriásposzter, a TATTOO BOTTLES, ahol közvetlenül a palackokra készültek a tetoválások, a NEON nevű neoninstalláció a Los Angeles-i központi piacon, vagy a New York-i Frieze Art Fair-en bemutatott IMPRESSIONS sorozat.

Ezúttal pedig a The Bulleit 3D Printed Frontier-t mutatták be egy oaklandi partisorozaton. A látványosság középpontjában a FAR frohn&rojas által tervezett és a Machine Histories-nál készített 3D-nyomtatott bár állt. A Bulleit palackját idéző építményt 3000 elemből építették fel, 3 hónap és – a tervezést nem számítva – 2000 munkaóra felhasználásával, SLS (szelektív lézeres szinterezés) technológiával. A szerkezet bronzszínét az ital csillogása inspirálta, megjelenését pedig Tanya Orellana és Elaine Buckholtz vetítése dobta fel még jobban.

bulleit-3dcocktail.jpg

Az építmény mellett a partikon Benjamin Grimeil robotikaszakértő 3D nyomtatott koktéljait is meg lehetett kóstolni (kíváncsiak lennénk, ezek milyenek lehetnek, a legközelebbi hasonlóságot Vian koktélzongorájával véljük felfedezni…), a zenéről pedig oaklandi művészek, köztük a zenéjét és dalszövegeit a környezetből mapping technológiával merítő Meklit Hadero gondoskodtak.

A bár a bulisorozat végén országjáró körútra indul, 2019-ben pedig a cég új látogatóközpontjába kerül, a Kentucky-beli Shelbyville-be.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2314499788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása