Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Megújul a Bayou Rum

Az új márkaidentitás jobban tükrözi majd az innovációt és a louisianai gyökereket, egyúttal két új termékváltozatot is piacra dobnak.

bayou-portfolio.jpg

A Bayou Rum a prémium, kézműves szeszesitalok kategóriájában versenyez, és a tulajdonos Stoli-csoport vezetője, Hugues Petrini elmondása szerint a cél, hogy az iparág leggyorsabban növekvő szegmense, a luxuskategóriás, „kortyolgatós” rumok piacvezetője és mércéje legyen. Ezt szolgálja a két újdonság, a Bayou Single Barrel Batch 001 és a Bayou XO Mardi Gras is.

Előbbi tételt Reiniel Vicente blendingmester választotta ki, majd két év négy hónapon keresztül rozswhiskys hordóban érlelték tovább, hogy elnyerje fűszeres, pillecukros, crème brûlée-s ízét.

A Mardi Gras 2019 első negyedévében kerül piacra üveg dekantálóban, fa záróelemmel, és az ünnepet idéző színes kaleidoszkóp-mintával. Színe sötét mahagóni, íze narancslekvárt, szilvát, feketeribizlit és Tupelo mézet idéz, lecsengése hosszú és füstös.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2314431814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása