Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Hurrikánálló rum

A Cruzan Hurricane Proof rum eladásából az Amerikai Virgin-szigetek és az Egyesült Államok hurrikánkárosultjait támogatják.

cruzan_hurricane_proof_header.jpg

Az érlelt rumokat készítő Cruzan Rum a 2017-es Maria és Irma hurrikánok pusztítása után – mely érintette a vállalatnak otthont adó St. Croix szigetét is - hozta létre az Island Spirit Fund nevű alapítványt, melybe eddig egymillió dollárnyi adományt sikerült összegyűjteni a hurrikánok károsultjainak megsegítésére.

Az eladott rumok után palackonként eddig is 1 dollárt az alapba helyeztek, de most egy újabb terméket is piacra dobtak. A Cruzan Hurricane Proof Rum (hurrikánálló, avagy hurrikán fokozatú) 137 fokos (67,5 térfogatszázalékos) alkoholtartalommal kerül a palackokba, ami megfelel a tavalyi, ötös fokozatú hurrikán szélsebességének.

A 19,99 dolláros javasolt kiskereskedelmi áron forgalomba kerülő ital a kozmaolajok alacsony arányának köszönhetően selymes és könnyen iható. Koktélok alapanyagaként is remekül használható, így például a Cruzan Hurricane Hot Toddy-ban is. Ehhez másfél rész Cruzan barna rumra, fél rész Hurricane Proof Rumra, fél rész citromlére, fél rész cukornádszirupra, egy csepp Angosturára és forró vízre van szükség. Egy bögrét forrásban lévő vízzel kiöblítünk, a vizet kiöntjük. A cukornádszirupot forró vízben oldódásig elkeverjük. A többi hozzávalót és még némi forró vizet hozzáadjuk, és finoman elkeverjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4214374687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása