Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

A Diageo eladja 19 márkáját a Sazeracnak

A vételár 550 millió dollár, az adózás után megmaradó összeget részvény-visszavásárlási programokra fordítják. A tranzakció célja, hogy jobban összpontosíthassanak a prémium- és luxustermékekre, különösen az Egyesült Államokban.

seagrams-myers-goldslager.jpg

A vevőkeresés már májusban megindult, az eladásban a Centerview Partners segítette a céget. A most bejelentett ügylet, amely a versenyhatósági jóváhagyásokat követően 2019 elején zárulhat le, a következő márkákat érinti: Seagram’s VO, Seagram’s 83, Seagram’s Five Star, Myers’s, Parrot Bay, Romana Sambuca, Popov, Yukon Jack, Goldschlager, Stirrings, The Club, Scoresby, Black Haus, Peligroso, Relska, Grind, Piehole, Booth’s és John Begg.

A megállapodás keretében a Diageo öt márka esetében további tíz éven át biztosítja a termelést, a többit a Sazerac, amely az egyik legrégebbi családi tulajdonú szeszesitalcég az Egyesült Államokban, egy éven belül átveszi.

Ivan Menezes vezérigazgató a folyamatos növekedés és értékteremtés elvárásával igazolta a lépést, melynek érdekében fegyelmezetten kell elosztaniuk a rendelkezésre álló erőforrásokat, hogy a lehető legjobb megtérülést érjék el. A fókuszba így a Johnnie Walker-család mellett olyan márkák kerülhetnek, mint a nemrég megszerzett Casamigos tequila, melyet George Clooney-val reklámoznak. A Diageo egyébként összesen kétmilliárd dolláros részvényvisszavásárlási programot jelentett be, ennek egy részét fedezi a mostani ügylet.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7814368503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása