Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Piacon az első 50 éves Johnnie Walker

A ma piacra dobott John Walker Masters’ Edition olyan lepárlók whiskyjeiből készült, amelyek még az alapító, John Walker idejében működtek.

john-walker-master-s-edition-bottle-and-box-min.jpg

A The John Walker Masters’ Edition a márka első 50 éves whiskyje, háromszorosan érlelt Scotch, amelyben minden különlegesen ritka összetevő legalább 50 évig érlelt tétel. Az italból összesen 100 palacknyi készült.

A Johnnie Walker globális márkaigazgatója, John Williams elmondta: „Az ilyen korú whiskyk hihetetlen karakterrel bírnak, de ahhoz, hogy az ízüket felfedjük és kiegyensúlyozzuk őket, hogy a fogyasztók számára is élvezhető legyen, komoly szaktudás szükséges.” A feladat Jim Beveridge blendingmesterre és kis csapatára várt.

A John Walker Masters’ Edition single malt whiskyket tartalmaz a már bezárt Glen Albyn és Glenury Royal lepárlók legrégebbi elérhető készleteiből, valamint a skót Felföld kapujában álló Blair Athol-ból, továbbá gabonawhiskyket a Caledonian, Cambus és Port Dundas „szellemfőzdékből”.

john-walker-master-s-edition-bottle-and-box-2-min.jpg

Ezeket a különleges tételeket mintegy 20 éve tették félre a Johnnie Walker blendingmesterei tovább érlelődni a saját hordóikban, azzal a céllal, hogy egy napon majd valamilyen különleges célra fogják felhasználni őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5314306907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása