Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Mi teszi az Islay whiskyt?

A 2009-ben hozott skót törvények értelmében elegendő, ha a lepárlás Islay szigetén történik. A Bruichladdich most kampányt indított, mert szerintük ez önmagában kevés.

pc-weareislay-1.jpg

A Bruichladdichnál a származásban hisznek: az Islay-n cefrézett, lepárolt, érlelt és palackozott whiskyt tekintik csak hitelesnek, és ezt tükrözi nemrég indított #WeAreIslay kampányuk is.

Douglas Taylor vezérigazgató szerint próbálnak Islay-központúak lenni, hogy a gyártás előnyös gazdasági és társadalmi hatásai helyben érvényesüljenek. Ezt olyan hatékonyan csinálják, hogy mára az ő vállalkozásuk a legnagyobb, magántulajdonban álló foglalkoztató a szigeten.

pc-weareislay-2.jpg

pc-weareislay-3.jpg

pc-weareislay-4.jpg

pc-weareislay-5.jpg

pc-weareislay-6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4014304001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása