A 2009-ben hozott skót törvények értelmében elegendő, ha a lepárlás Islay szigetén történik. A Bruichladdich most kampányt indított, mert szerintük ez önmagában kevés.
A Bruichladdichnál a származásban hisznek: az Islay-n cefrézett, lepárolt, érlelt és palackozott whiskyt tekintik csak hitelesnek, és ezt tükrözi nemrég indított #WeAreIslay kampányuk is.
Douglas Taylor vezérigazgató szerint próbálnak Islay-központúak lenni, hogy a gyártás előnyös gazdasági és társadalmi hatásai helyben érvényesüljenek. Ezt olyan hatékonyan csinálják, hogy mára az ő vállalkozásuk a legnagyobb, magántulajdonban álló foglalkoztató a szigeten.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.