Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

A 35. Midleton Very Rare

A corki Midleton Distillery 1984 óta készíti a Very Rare sorozatot. Az idei már a 35. kiadás a gyűjtők kedvencéből.

midleton-bottle-outside-box-on-white-1080x675.jpg

A Midleton Very Rare 2018 Brian Nation blendingmester munkája. Kivételes, ritka és egyesével válogatott ír single pot still és gabonawhiskey-k keveréke, amelyeket az elmúlt 40 év során a legjobban sikerült tételekből raktak félre. Minden párlat 12 és 28 év közötti időtartamban érlelődött gyengén pörkölt, amerikai bourbonös hordókban, ami a sorozat jellegzetes, vaníliás édességét adja.

„Ma mi vagyunk a büszke őrzői ezeknek a kivételes párlatoknak, és kötelességünk megőrizni őket, hogy a jövő generációk is úgy élvezhessék az ír whiskey legjavát, ahogy ma mi tesszük” – mondja Nation.

A 2018-as kiadás virágos jegyeket mutat, friss gyógynövények és citrus mellett, ami a gabonawhiskey-kből jön, míg a single pot still-ek fahéjas, szegfűszeges és feketeborsos fűszerességet kölcsönöznek az italnak. Az édesség mellett a tölgy kerti gyümölcsök, zöld banán és árpacukor jegyeivel is gazdagítja a párlatot.

A 40 százalékos alkoholtartalommal palackozott Midleton Very Rare 2018 októbertől világszerte kapható, 180 eurós ajánlott fogyasztói áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2414303981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása