Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Amerikai whiskey-vel bővült az Edrington portfóliója

Az Edrington a családi tulajdonban álló Wyoming Whiskey-vel kötött stratégiai szövetséget, hogy a gyorsan növekvő prémium kategóriában erősítse kínálatát.

wyoming_cocktail.jpg

Az Edrington America portfóliója olyan márkákat tartalmaz, mint a The Macallan, Highland Park, The Glenrothes, Brugal, The Famous Grouse, Cutty Sark, a Snow Leopard vodka és a Tequila Partida. Mostantól pedig ők felelnek majd a Wyoming Whiskey értékesítéséért, marketingjéért és disztribúciójáért szerte Amerikában.

A Wyoming Whiskey-t a Sziklás-hegység nyugati részén, Kirbyben alapította egy marhatenyésztő család negyedik generációja, Brad és Kate Mead, fiukkal, Sammel közösen. Egyszerű célt fogalmaztak meg: szeretnék megalkotni a következő nagy amerikai bourbont, amit teljes mértékben szülőföldjük, Wyoming határoz meg. A gyártás helyben történik, wyomingi gabonák és a mérföld mély, mészkőbe fúrt kút vizének felhasználásával. (A lepárló történetéről többet is meg lehet tudni a The Whisky Curator blog posztjából.)

Az Edrington célja, hogy tovább erősödjön az ultraprémium márkák piacán, amint azt már sikerrel megtette a Tequila Partidával kötött partnerség keretében is. Az amerikai whiskey egyébként is az egyik leggyorsabban növekvő szegmens a világ legnagyobb szeszesital-piacán.

(Fotó: wyomingwhiskey.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2514273771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása