Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Whiskyt az élőholtaknak!

A Johnnie Walker és az HBO közreműködésének eredménye a White Walker by Johnnie Walker limitált kiadás és a Trónok harca Single Malt Scotch gyűjtemény.

johnnie-walker-white-walker-2.jpg

A Trónok harca befejező évadának felvezetéséül szolgáló whiskyt a sorozat legtitokzatotsabb és legrettegettebb karaktereiről, a White Walkerekről nevezték el. George Harper whiskyspecialista olyan italt alkotott, amit közvetlenül a fagyasztóból a legjobb felszolgálni. A palack jeges fehér és kék designja is a fagyos Északot idézi, míg az ikonikus sétáló alakot páncélba öltöztették. A hőérzékeny tintának köszönhetően egy rejtett grafika is megjelenik a palackon, ha az már kellőképpen lehűlt.

Belül Cardhuból és Clynelishből – Skócia egyik legészakibb lepárlójából - származó Single Malt található. „A clynelishi whiskyknek ki kellett állniuk a hosszú skót teleket, amelyek nem sokban különböznek azoktól a körülményektől, amelyeket az Éjszakai Őrség falon túlra merészkedő tagjainak kell kibírniuk – szóval ez volt a tökéletes kiindulópont, amikor ezt az egyedi whiskyt alkottuk” – mondta George Harper.

A White Walker by Johnnie Walker az HBO és a Diageo együttműködésének csupán az egyik eleme. Közösen piacra fogják dobni a Game of Thrones Single Malt Scotch Whisky Collection-t, amelyben a nyolc különböző italt a hét westerosi királyságnak és az Éjszakai Őrségnek feleltetik majd meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9314276179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása