Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

A Westward csatlakozik a Distill Ventures-höz

A Westward a gyorsan növekvő amerikai single malt whiskey kategória díjnyertes képviselője, melyben az északnyugati partvidék szelleme és az oregoni kézművessör-kultúra találkozik.

westward-whiskey-min.jpg

A márka most csatlakozott a Diageo támogatásával működő Distill Ventures akcelerátorhoz, melynek célja, hogy segítsen a vállalkozóknak a márkáik növekedésében.

A Westward American Single Malt az amerikai úttörő szellemet ünnepli. A Csendes-óceán északnyugati partvidékéről származó árpa és felsőerjesztésű ale sörökhöz használt élesztő felhasználásával készítik, majd többéves érlelést követően kis tételekben palackozzák.

Az alapító, Christian Krogstad közel 15 éve kezdett amerikai single malt lepárlásával foglalkozni. A kategória meglehetősen ígéretes, az IWSR adatai alapján 2014 és 2017 között 131 százalékkal nőttek az eladásai. 2015-ben Thomas Mooney vezérigazgató és társtulajdonos irányításával a Westward lett a kategória legnagyobb szereplője, amikor megnyitották új lepárlójukat az oregoni Portlandben. Egy átlagos napon 3000 gallon (11360 liter) pale ale-whiskey cefrét főznek le, ami kétszeri lepárlást követően 5-6 új hordónyi whiskey-t eredményez.

A Distill Ventures befektetése a lepárlót, a márkanevet és a készleteket is érinti. Jövőre 40 százalékos kapacitásbővítést terveznek. Krogstad cége, a House Spirits Distillery további termékeket – Krogstad akvavit, Volstead vodka, Casa Magdalena rum - is gyárt Portlandben, ezeket az ügylet nem érinti. Az alapítóknak többségi tulajdonrésze marad a cégben, és az üzleti ügyeiket továbbra is független cégként intézhetik. A befektetéssel hozzáférnek az anyacég termelési és piaci tapasztalataihoz, valamint tőkéhez is jutnak. Ezzel a tervek szerint globális márkává tennék a Westwardot.

A 2013-ban Londonban alapított Distill Ventures a világ első, szeszesitalokra specializálódott akcelerátor cége, amely Európában, Ázsiában és – az utóbbi két évben – Észak-Amerikában is aktív. Whiskey-portfóliójában megtalálható a dán Staunig és az ausztrál Starward is.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1214238337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása