Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Brandy Chardonnay-s hordóból

Ősszel dobja piacra a St-Rémy a speciális hordókban érlelt brandysorozat első darabját, amely francia Chardonnay-s hordóban töltötte az elmúlt négy évet.

st_remy_chardonnay-cecile.jpg

A „Cask Finish Collection” a St-Rémy blendingmestere, Cécile Roudaut tapasztalataira épít, aki korábban a Loire völgyében a boros szakmában dolgozott. Első kísérlete alanyául a Chardonnay-s hordókat választotta, mert hitt abban, hogy a bor mély, ugyanakkor friss és élénk ízjegyei jól illenek majd a párlathoz.

A brandy 2014 májusában került a tölgyfahordókba, és ezt követően folyamatosan nyomon követték minden tétel érési folyamatát. Cécile végül idén márciusban döntött úgy, hogy elérte a kívánt összhatást. Ekkor került 9360 darabra limitált mennyiségben a palackba a St-Rémy French Chardonnay Cask.

Az ital a dubai Duty Free-ben mutatkozik be idén szeptemberben, majd a kanadai, új-zélandi, orosz, finn és norvég piacon lesz elérhető.

A vezető francia brandygyártótól a jövőben is várhatóak hordókísérletek, hasonlóan limitált mennyiségben.

st_remy_chardonnay.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr514212287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása