Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Októberben jön a Blue Label limitált kiadása

A Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Port Ellen a ritka, már nem pótolható „szellemwhiskyket” felhasználó sorozat második kiadása.

jw_ghost-and-rare-blue-label.jpg

A nagyon ritka, vagy már nem is készített whiskykből készülő Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare sorozatot tavaly a Brora változattal indították útjára, idén pedig ehhez csatlakozik a Port Ellen, a híres Islay-i single malt whiskyk hazája.

Jim Beveridge blendingmester elmondása szerint ezek az italok betekintést nyújtanak egy lenyűgöző másik világba, általuk felfedezhetjük az egyesi utánozhatatlan ízeket, amelyeket a már bezárt főzdék kis tételekben megmaradt italai nyújtanak. A Caledonian és a Carsebridge „szellemwhiskyjei” tejszínes, vaníliás édességet adnak, míg a Mortlach, Dailuaine, Cragganmore, Blair Athol és Oban ritka malátawhiskyjei viaszos citrus, gazdag maláta és trópusi gyümölcsök aromáját hozzák a házasságba, az egészet pedig a Port Ellen sajátos, tengeri füstössége egyensúlyozza ki. Az újdonság 2018. októberétől lesz elérhető világszerte.

A 34 éve bezárt Port Ellen és a Brora lepárlók 35 millió angol fontba kerülő újranyitását nemrég jelentették be. A két főzde megmaradt italai az elmúlt évtizedekben kultikus státuszt vívtak ki maguknak a whiskyk között.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr614151739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása