Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Bevásárolt a Jägermeister

A kézműves GIN SUL-ban szerzett részesedés a vállalat első stratégiai befektetése egy független márkában.

jaegermeister_ginsul.jpg

Július elején a Mast-Jägermeister SE részvényesévé vált a GIN SUL-nak. A Hamburg Altona negyedében található lepárlót 2014-ben alapította Stephan Garbe, és a nyolcfős csapat azóta készíti a portugál és német alapokon álló borókapárlatot, algarvei citrom és egyéb minőségi hozzávalók felhasználásával. Az italt egyedi, elefántcsont színű kerámiapalackokban forgalmazzák, egyelőre 13 országban.

Garbe elmondása szerint mindig is számított arra, hogy a gyors terjeszkedéshez szükségük lesz egy nemzetközi tapasztalatokkal bíró partnerre, és úgy érzi, a Jägermeisternél megértették a márkájuk lényegét.

Michael Volke, a Mast- Jägermeister SE igazgatótanácsának elnöke a hitelességet és a szenvedélyt hangsúlyozta, mint a GIN SUL legfőbb erényeit, amelyek képesek kötődést és vágyat ébreszteni. Úgy véli, hogy a két márka a jövőben sokat tanulhat majd egymástól.

(A képen balra Stefan Garbe, jobbra Michael Volke látható)

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2914117215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása