A kézműves GIN SUL-ban szerzett részesedés a vállalat első stratégiai befektetése egy független márkában.
Július elején a Mast-Jägermeister SE részvényesévé vált a GIN SUL-nak. A Hamburg Altona negyedében található lepárlót 2014-ben alapította Stephan Garbe, és a nyolcfős csapat azóta készíti a portugál és német alapokon álló borókapárlatot, algarvei citrom és egyéb minőségi hozzávalók felhasználásával. Az italt egyedi, elefántcsont színű kerámiapalackokban forgalmazzák, egyelőre 13 országban.
Garbe elmondása szerint mindig is számított arra, hogy a gyors terjeszkedéshez szükségük lesz egy nemzetközi tapasztalatokkal bíró partnerre, és úgy érzi, a Jägermeisternél megértették a márkájuk lényegét.
Michael Volke, a Mast- Jägermeister SE igazgatótanácsának elnöke a hitelességet és a szenvedélyt hangsúlyozta, mint a GIN SUL legfőbb erényeit, amelyek képesek kötődést és vágyat ébreszteni. Úgy véli, hogy a két márka a jövőben sokat tanulhat majd egymástól.
(A képen balra Stefan Garbe, jobbra Michael Volke látható)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.