Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Centenáriumot ünnepel a Riga Black Balsam

Lettország fennállásának századik évfordulójára hosszabban érlelt, csomagolásában pedig az ország jelenét és jövőjét tükröző designnal jelentkezik a világ egyik legrégebbi gyógynövényes itala.

balzams_lv100_web-6.jpg

„A távoli 1752-ben megalkotott ital már tanúja volt birodalmak bukásának és új államok születésének, generációváltásoknak és hagyományok születésének. Ezalatt az idő alatt Lettország önálló és csodált országgá vált, amelynek nevét egyre gyakrabban hallani a világban” – mondja Maris Kalnins, a Riga Black Balsam globális márkaigazgatója. „Büszkén visszük Lettország nevét a világban, melyet egy hiteles, minőségi termékkel képviselünk több mint 30 exportpiacunkon. Az elkövetkező száz évben is bizonnyal részt veszünk majd Lettország növekedésében és a hagyományok építésében.”

A Riga Black Balsam csomagolása Lettország különböző szimbólumait viseli: többek között egy tölgyfát, egy hajadont népviseletben, a Daugava folyót és három csillagot. „Az arannyal nyomott palack designja Lettország történetét tükrözi – a lett emberek erős gyökereit, az egységüket, és államuk fejlesztését” – magyarázza Kalnins. – A Balsam a maga 266 éves tapasztalatával azt kívánja Lettországnak és lakóinak, hogy legyenek hűek az értékeikhez, emlékezzenek a gyökereikre, és tűzzenek ki új, ambiciózus célokat. Meggyőződésünk, hogy mindenki sikerrel jár majd.”

A Riga Black Balsam 24 összetevőből készülő, egyedi, elegáns ízű gyógynövényes ital, egyike a világ legrégebben termelésben lévő márkáinak ebben a termékkategóriában. Évente több mint négymillió palackkal készítenek belőle. A centenáriumi kiadást a szokásosnál hosszabb ideig érlelik tölgyfahordóban, ami lágyabb és lekerekítettebb ízt eredményez.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5514075821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása