Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Az Irish Distillers megveszi az Eight Degrees Brewing-ot

A mitchelstowni sörfőzde megszerzése biztosítja az alapanyagellátást a Jameson Caskmates sorozathoz, és a kisüzemi sörök termelésének is új lendületet ad.

jameson_70cl_caskmates_ipa_white-web-1080x675.jpg

A Jameson Caskmates whiskey-k 2014-es bevezetése volt a legutóbbi jelentős innováció a márka életében: a sorozat italaihoz a whiskey-t kisüzemi sörök hordóiban érlelik. Tavaly már közel 200.000 kartonnal adtak el az italokból több mint 40 országban, és a további lendületes növekedés tervezhetősége érdekében vált indokolttá a beszállító cég felvásárlása.

Az Eight Degrees Brewing céget 2010-ben azzal a céllal alapította az új-zélandi Scott Baigent és az ausztrál Cam Wallace, hogy természetesen izgalmas, nagyszerű izű söröket főzzenek, amelyek innovatívabbak, mint bármi, ami a piacon megtalálható. Jelenleg tíz munkatárssal dolgoznak, és állandó portfóliójukban olyan sörök találhatóak, mint első főzetük, a Howling Gale Irish Pale Ale, a Bohemian Pilsner Lager, a Sunburnt Irish Red Ale és a Knockmealdown Irish Stout, emellett pedig folyamatosan jelentkeznek limitált változatokkal is. Az Irish Distillers a főzde további fejlődéséhez és kísérletezéseihez is stabil alapot biztosít majd.

A Caskmates stout-hordóban érlelt változata egyes magyar kereskedőknél is elérhető, az IPA-kiadésra egyelőre várnunk kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr614025394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása