Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Idén is lesz Pálinka Országkóstoló

Bírálati tréninggel kezdődött meg a felkészülés a pálinkakiválóságok kiválasztására. Ez alkalomból a bizottság tagjai kézhez vehették a földművelésügyi miniszter által aláírt bírálói felkéréseket.

palinka-960x300.jpg

A Nemzeti Pálinkakiválóság Program 2014-ben indult. Idén a szaktárca  és a Pálinka Nemzeti Tanács közös szervezésében, a Pálinka Országkóstoló keretében, 2018. június 4-e és 6-a között  választják ki az év pálinkakiválóságait. A kiválasztott tételekről részletes leírás és ajánlás jelenik meg a Pálininkakiválóságok Könyvében és a nemzetipalinkakivalosag.hu oldalon.

A rendezők 2018. május 10-ig várják a tételeket, a nevezésről az eredetvedelem.kormany.hu oldalon lehet bővebb információt találni.

A tréning alkalmából Gál Péter eredetvédelemért felelős helyettes államtitkár emlékeztetett, hogy a pálinkakiválóság könyveknek komoly szerepük van a pálinka leíró nyelvének fejlesztésében, ápolásában. A helyettes államtitkár az esemény jelentőségét hangsúlyozva kiemelte, hogy ez a közös kiválasztás szolgáltatta az alapot a pálinka közösségi megjelenéséhez a ProWein nemzetközi szakvásáron idén márciusban.

(Forrás: FM Sajtóiroda)

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6313872700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása