Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

A Bacardi megvásárolta a Patrón tequilát

A családi tulajdonban álló Bacardi Limited a gyorsan növekvő szuperprémium tequila-szegmensben erősített a legnagyobb ultraprémium tequila-márka és anyacége, a Patrón Spirits International AG megvásárlásával.
A Bacardi még 2008-ban szerzett kisebbségi tulajdonrészt a Patrónban. A mostani teljes felvásárlás a tequilacég piaci értékét mintegy 5,1 milliárd dollárra teszi. A lépéssel a Bacardi lesz az Egyesült Államok piacának – értékben mérve - második legnagyobb szeszesital-cége, egyúttal a szuperprémium szegmens vezetője.

patron_tequila.jpgA Patrónt John Paul DeJoria és Martin Crowley azzal a céllal alapították több mint 25 évvel ezelőtt, hogy létrehozzák az „egyszerűen tökéletes” tequilát. Italuk gondos eljárással, a legjobb minőségű Weber Blue agavéból készül, és egyedi palackokba töltik. A céghez tartozó további márkák a Roca Patrón, Gran Patrón, XO Cafe, Citrónge, Pyrat és az Ultimat. Teljes termelésük több mint hárommillió karton (9 literes egység) évente. Termékeik 100 országban, valamint a vámmentes üzletekben kaphatóak világszerte. A felvásárlást követően a Bacardi kereskedelmi hálózatával további terjeszkedést terveznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1013841018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása