Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iszunk

A magyar értelmiség előtt két út áll...

Nők a lepárlónál: Nicole Austin

A 33 éves vegyészmérnököt és lepárlómestert nemrég nevezték ki a Tennessee-i Cascade Hollow Distilling Co. ügyvezetőjének.

nicole-austin_cut.jpg

Nicole Austin ezzel olyan hölgyekhez csatlakozik a szakma élvonalában, mint az első skót rézművesnő, Rebecca Weir, vagy Emma Walker, a Johnnie Walker blendere.

A szakember a Manhattan College-ban végzett vegyészmérnökként 2006-ban. Diplomaszerzését követően környezetmérnökként dolgozott, de azt a területet nem érezte kielégítőnek, és egy bárban folytatott beszélgetést követően 2010-ben bekopogtatott a lepárlási engedélyét éppen megszerzett Kings County Distillery-hez, ahol blendingmester lett. Ezt követően dolgozott a The Oak View Spirits tanácsadócégnél, valamint az ír Tullamore Distillery-nél is. Mostani kinevezése tükrözi a vállalat anyacége, a Diageo politikáját is, amely törekszik a cégeken belüli sokszínűségre. Feladata a termelés felügyelete mellett az innováció erősítése is. „Tisztelheted a hagyományt, a történelmet és az örökséget, miközben valami újat adsz a világnak” – mondja az innovációval kapcsolatban. A Diageo egyfajta titkos fegyverként tekint a Cascade Hollow-ra, amely egyelőre nagy márkái árnyékában „rejtőzködik”.

dickel.jpg

A vállalat - mely korábban George Dickel Distillery néven működött – a különleges lágyságáról híres, 148 éves George Dickel Tennessee Whisky előállítója, és az állam második legnagyobb főzdéje – a Jack Daniel’s után. Termékeit a hazai piacon kívül elsősorban Ausztráliában értékesítik.

(Az írásforrása részben a The Tennessean cikke.)

A bejegyzés trackback címe:

https://iszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1713991442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Iszunk

Hiánypótlónak szánt hírblog. Borokról, (kézműves) sörökről sokan írnak, egyéb italokról meg szinte senki. Hazai és nemzetközi hírek, újdonságok, különlegességek. Egészségünkre!

Állandó oldalak

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása